Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар за 2010 - инфо и заявки.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Календара е супер. След малко ще занеса и на kolioto неговия, та и той да се радва. Благодарности на Алекс и другите замесени.
    ПП А относно това:

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Тааа някой ме е наградил с червена точка(отнемане на репутацията)....[/B]
    Хич да не ти пука, Венци. Само трябва да раздам 20-ина репутации на други хора и веднага ща те наградя, с колкото точки мога
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Моля да не ме награждавате ей така просто заради този коментар тук!!! Не мога да върна на всички жестовете, а и системата си има ясна цел, а не сега давай да бутаме на приятели репутацията нагоре
      Просто исках да изразя възмущението си от тоя незнаен индивид. Благодаря

А сега по темата
      Last edited by VFTI; d.m.y г., 13:39.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        Понеже нали изразих отново желание да помогна((Написах 2реда с големи червени букви за да могат всички лесно и ясно да прочетат какво имам предвид)) на някой да си получи календар в Сф с малка доставка, та както винаги няма неоценена помощ...
        Тааа някой ме е наградил с червена точка(отнемане на репутацията)....Това не е проблем, ама ме издразни причината и начина на написването:

Причина цитирам: "пре4ат ми 4ервените букжи"

Тааа искам да кажа, на човека който го е написал(тоя мишок не се е представил) , че е един неграмотен комлексар с големи букви..
        Просто няма друг начин да го уведомя освен в тази тема..
        Зае..и брат, няма смисъл. Всички в тоя форум са "мъже" като стане въпрос да раздават правосъдие, ма иначе ела ги виж ...
        И аз се дразнех доскоро,но сега вече им се смея само. Както се казва, приемам простотията с блага ирония
        А за календарите - наистина има останали бройки. Кажете на познати и колеги за тях, за да не застоява тая красота в шкафовете...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Понеже нали изразих отново желание да помогна((Написах 2реда с големи червени букви за да могат всички лесно и ясно да прочетат какво имам предвид)) на някой да си получи календар в Сф с малка доставка, та както винаги няма неоценена помощ...
          Тааа някой ме е наградил с червена точка(отнемане на репутацията)....Това не е проблем, ама ме издразни причината и начина на написването:

Причина цитирам: "пре4ат ми 4ервените букжи"

Тааа искам да кажа, на човека който го е написал(тоя мишок не се е представил) , че е един неграмотен комлексар с големи букви..
          Просто няма друг начин да го уведомя освен в тази тема..

----------------
          А по темата. Никой не ме е потърсил да иска доп. календар....Хайде сега ви е шанса ако поискате доставката да бъде разделена и да не плащате много... Слагам 2 дена срок в който съм готов да помогна, ако някой има желание След това всеки пак да се спасява.

Иначе останаха още 8календара в мен, които трябва да си ги получат колегите.

Bouncer
          Botsos
          Muroman
          Dexer
          DarkKnight
          Kamazadziqta

Така някои ми се обади и ме потърсиха. Да знаете, че НЕ ви давам зор а просто ви напомням

Иначе аз предимно съм в района на студ.град, дианабад през целия ден. Дори да съм в движение. Вечер долу горе до 20.00 часа съм тук, а след това често излизам...

Ето с колегата Оги се видяхме в Овча купел и направо му го занесох на място една вечер в 22.00 часа, имах път натам и стана супер Тааа просто ми пишете поне долу горе къде работите, някакво ориентировъчна програма на вашите действия,работа и т.н. че ако има някаква възможност да се засечем, дори да не е в моя район да го направим

Моя тел зъркайте ми без притеснения 0 888 578 021 Венци
          Хич да не ти пука, и аз ще ти помогна да я върнем репутацията
          Иначе да знаеш вече съм в София и по към вечерта ще ти звънна да се чуем и видим
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            А за календарите - наистина има останали бройки. Кажете на познати и колеги за тях, за да не застоява тая красота в шкафовете...
            Е пък като стана дума, как мога да взема една от останалите бройки?

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Имам 1-2ма желаещи за допълнителен календар....

ТААААА АКО НЯКОЙ ОТ СОФИЯ иска календар...
            Ми аз мога да се включа към твоите желаещи, ако се намери една бройка за мен
            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 16:41.
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Те неговите желаещи пак идват към мене май
              Налични са съвсем ограничен брой, така че който иска, да пише !
              Все пак имате шанса да притежавате бройка от уникален за БГ-феновете календар !

Comment

• В понеделник си взех календара от Венци(VFTI), но не ми остана време да си изкажа възторга от него. Невероятен календар сте направили, имате моите адмираци на всички участвали в изработката му .
                Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                sigpic
                http://vbox7.com/play:884c5234
                http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Да аз говоря за София Имам 1 желаещ и ако има още няколко човека доставката може да е по-евтина, а не всеки да се спасява по отделно В краен случай и така ще стане
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• ОСТАНАХА САМО 5 (ПЕТ) БРОЯ !

Comment

• Невероятен календар! Благодаря на всички, които са отделили толкова много време за да го направят, благодаря също и на Венци, че ми даде един от тези прекрасни календари!
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Точно това е идеята, колега - да се хареса на феновете, и да топли сърцата ни от стената насреща

Comment

• Календара е станал перфектен, тъкмо окачих моя на стената
                          Поздравления за всички участвали в начинанието.
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Точно това е идеята, колега - да се хареса на феновете, и да топли сърцата ни от стената насреща
                            Живи и здрави догодина още по хубав да направите че да му се радваме пак цяла година
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Колеги, остана ЕДНА ПОСЛЕДНА БРОЙКА от календара.
                              Предлагам желаещите да я вземат да се разберат ТУК, ако трябва - на търг дори

Comment

• Понеже се появиха повече желаещи от наличната 1 бройка, за да няма ощетени, предлагам наистина да си организирате мини-търг кой да я вземе.

Comment

Working...
                                X